Facturen efficiënt en snel inboeken

Facturen inboeken kan een lang en tijdrovend proces zijn. Handmatig alle regels overtypen en zorgen dat de cijfers kloppen. Voor je het weet ben je weer uren verder. Het zou fijn zijn als dit op een snelle en efficiënte manier kan zodat jij je tijd weer in andere, leuke dingen kunt stoppen. Het liefst wil je daarom dit proces automatiseren. Hubl helpt je daarbij! Doordat we een scan & herken software hebben, hoef jij zelf niet meer alles over te typen!

Facturen inboeken automatiseren

Hoe fijn zou het zijn als jij het proces van facturen inboeken kunt automatiseren? We leggen je uit hoe Hubl werkt!

Hubl maakt gebruikt van een OCR software. Dat betekent dat wij dus alle inkomende facturen voor jou kunnen scannen. Jij biedt je facturen aan, aan Hubl en wij gaan voor je aan de slag! We herkennen de verschillende items op de factuur en weten daarom dus wat de bedragen zijn, hoe veel BTW je hebt betaald of wie de leverancier is. Handmatig overtypen is hierdoor niet meer nodig!

Nadat wij jouw factuur hebben herkent maken wij er een UBL bestand van. Deze kun je makkelijk en snel invoeren in jouw boekhoudpakket. Werk je bijvoorbeeld met Exact, Afas, Snelstart, Reeleezee of een ander bekend boekhoudpakket? De kans is groot dat jij gebruik kunt maken van Hubl!

Alle facturen in 1 keer inboeken

Doordat Hubl jouw facturen herkent, hoef jij ook niet meer stuk voor stuk je facturen door te lopen. Dat is natuurlijk al een voordeel. Maar een ander voordeel is dat je ook alle facturen in één keer kunt verwerken. Je kunt namelijk bij Hubl al jouw facturen in één keer aanbieden en Hubl herkent ze allemaal voor jou. Je krijgt daarna alle bijbehorende UBL bestanden toegestuurd zodat jij ook al jouw facturen snel en eenvoudig in jouw boekhoudpakket kunt uploaden.

Dat is nog eens een mooie tijdbesparing!

Hubl gratis proberen?

Ben jij benieuwd hoe Hubl werkt voor jou? Probeer Hubl nu 30 dagen gratis en krijg 100 gratis uploads. Zo kan jij ervaren wat de voordelen zijn van Hubl.