De mensen achter Hubl hebben ruim 10 jaar ervaring in het scannen, herkennen en verwerken van inkomende documenten. Hubl verwerkt dagelijks meer dan 50.000 facturen!

whitevision

Whitevision - Hubl is een dochteronderneming van whitevision. Met zowel lokale als cloud-gebaseerde oplossingen helpen zij zo dagelijks honderden organisaties om sneller én prettiger te werken.

Voor wie

Hubl is speciaal gemaakt voor bedrijven in het MKB segment en ondersteunt de uitwisseling van bestanden op basis van standaard bestandsformaten. Omdat tegenwoordig bijna alle boekhoudsoftware deze standaarden ondersteunt, is het automatisch verwerken van inkoopfacturen met Hubl daardoor voor steeds meer bedrijven mogelijk.

Hubl zorgt ervoor dat administratieve medewerkers facturen niet meer handmatig hoeven te verwerken. Als finance afdeling levert het je tijd op waardoor medewerkers effectiever & efficienter kunnen worden ingezet. Ook zorgt het ervoor dat ondernemers sneller gestructureerd inzicht krijgen in hun financiele administratie.

Hoe werkt Hubl

Hubl is snel, veilig en efficient. Je kunt je documenten eenvoudig via 3 verschillende manieren aanbieden.

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Heb je een specifieke vraag over Hubl? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Zit het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Meer FAQ

Contact

Op zoek naar onze NAW-gegevens, e-mail adres of telefoonnummer? Ga naar de contactpagina en neem contact met ons op!

Neem contact op